Marieke Harder
ACT therapie & coaching

Zelfontwikkeling. Deskundige hulp. Licht. Praktisch. Wetenschappelijk bewezen. Van denken naar voelen.

 • Geen verwijsbrief nodig
 • Vrijblijvend en kosteloos kennismaken
 • Kosten kunnen mogelijk deels vergoed worden door de zorgverzekeraar
 • Jij geeft aan of ACT aansluit bij jouw situatie en/of hulpvraag
 • Ik bekijk of hetgeen wat ik kan bieden aansluit bij jouw situatie


Kwaliteit

Als je op zoek bent naar een deskundige en betrouwbare hulpverlening, kan de registratie bij een beroepsorganisatie helpen bij het maken van een keuze. Ook voor de NFG staan betrouwbaarheid en professionaliteit voorop.  Sinds 29 juni 2023 ben ik geregistreerd bij het Nederlands Federatie Gezondheidszorg (NFG). Om deze registratie te kunnen waarborgen volg ik bij- en nascholing en blijf ik reflecteren op mijn eigen handelen door middel van intervisie en/of supervisie. Iedere 3 jaar vindt er een visitatie plaats. Zo blijft mijn kwaliteit van de zorg in ontwikkeling. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de RBCZ, het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg. 


Wat levert ACT coaching en therapie je op?

 • Je komt erachter wat voor jou werkbaar is en wat niet werkbaar is op de korte- en lange termijn.
  Zodat je zelf meer invloed gaat ervaren op hetgeen waar je wel controle over hebt.
 • Je gaat je vaardigheden ontwikkelen en vergroten, om flexibeler om te kunnen gaan met obstakels (gedachten, gevoelens en emoties) waar je last van hebt. Met als doel om de beste versie van jezelf te worden en alles uit het leven te halen wat er in zit.
 • Je gaat weer voelen en ontdekken wat er werkelijk voor jou toe doet in je WAARDENVOLLE leven
 • Je gaat actief stappen zetten naar het leven waar je heen wilt


Hoe?

Met ACT coaching en therapie bied ik je concrete handvatten, vooral ervaringsgerichte oefeningen en ik gebruik metaforen tijdens de sessie waar je direct thuis mee aan de slag kunt gaan. We gaan afdalen van je hoofd naar je hart, leren voelen in plaats van je beter te voelen, zodat je beter in contact komt met jezelf, jouw ongemak en je verlangens. Ik werk vanuit positieve energie, liefdevolle vriendelijkheid en doelgericht. Gelijkwaardig van mens tot mens, omdat we nou eenmaal allemaal onze eigen berg bewandelen in het leven. Ben je bereid om samen met mij het ongemak aan te kijken en werkelijk te gaan voor datgene waar je naar verlangt? Dan begeleid ik jou graag in dit proces.


 

Mijn praktijkruimte

Ik draag zorg voor een veilige omgeving in een fijne kamer waar je je snel op je gemak zult voelen.


Duur traject

Dit bepaal jij zelf! Om je een richting te geven, meestal kom je met 8 tot 10 sessies een heel eind. Jouw proces en behoefte is voor mij leidend. 

Kosten

Vrijblijvend oriënteren/kennismaken (max 30 min.) : gratis.
Dit kan online of telefonisch.

Voor de intake en vervolg sessies reken ik 85,- per 60 minuten.

Voor een sessie van 75 minuten reken ik 100 euro.

Over psychosociale therapie wordt geen BTW gerekend.

Per 3 oktober 2023 Nieuw:

Niet wachten op de volgende sessie maar 'Zelf aan de slag':

Wil je zelf nog meer uit je sessies halen, dan kun je ervoor kiezen om thuis actief en concreet aan de slag te gaan met het ontwikkelen en vergroten van je vaardigheden. In dit geval verzorg ik ook oefeningen voor thuis.  Zo zorgen we er met elkaar voor dat jij alles uit de sessies haalt en aan je eigen ontwikkeling werkt. 

Vergoeding zorgverzekeraar

Sessies kunnen deels vergoed worden wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dit gaat niet af van je eigen risico en er is geen verwijsbrief nodig. Om te zien of je hiervoor in aanmerking komt check je het overzicht van aangesloten zorgverzekeraars op de website van het NFG: hiervoor klik je op: vergoedingenoverzicht_2024 of of bezoek www.zorgwijzer.nl


Annuleren: afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Dit kun je telefonisch doen of per e-mail. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden gewijzigd of geannuleerd, worden deels in rekening gebracht. Ik hanteer een wegblijftarief van 50 euro. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.


Twijfel je? dat is helemaal oké en normaal! bel gerust en bespreken we je twijfels, ik denk graag met je mee. 


 

 


Je verdient het om het beste uit jezelf  en je leven te halen. Daar gaan we voor!