Marieke Harder
ACT therapie & coaching

Review 14 feb 2024 

Nadat ik bij de bedrijfsmaatschappelijk werken, de bedrijfsarts, met de huisarts en de GGZ-praktijkondersteuner had gesproken, werd mij duidelijke dat ik niet zomaar uit deze situatie van overspanning zou geraken. 
Vervolgens ben ik op internet gaan zoeken en in deze speurtocht kwam ik op de website van Marieke Harder terecht. De teksten op deze website spraken mij direct aan, ik herkende mij in hetgeen hier vermeldt stond. Vervolgens hebben we na email contact, met elkaar kennis gemaakt in een gesprek in de praktijk van Marieke. Dit gesprek voelde direct goed en vervolgens hebben we vervolgafspraken gemaakt en gehad.
Gedurende deze sessies heeft Marieke mij op reis meegenomen met hoe het brein van de mens in elkaar zit, oefeningen verstrekt en gedaan, voorbeelden gegeven, met als gevolg dat ik mezelf en mijn omgeving beter ben gaan begrijpen en accepteren.


De aanpak van Marieke kenmerkt zich door rust, nuchterheid, respectvol en openheid, waarbij je diverse tools en oefeningen meegeeft om na te denken over jezelf, jezelf te confronteren met jezelf, en jezelf te gaan accepteren, verbeteren waar dat past en kan en handvatten meegegeven voor de toekomst.
Deze reis heeft mij, klinkt wellicht wat zwaar, innerlijke rust gegeven, waardoor ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik wil jou, Marieke Harder, hartelijk danken voor je inzet, je kennis en kunde, en wens je nog heel veel succes met alles wat op je pad komt.

G.B, 48 jaar


Review 14 juli 2023

"Marieke Ik wil je hartelijk danken voor al je inzet. Mede dankzij jou ben ik weer een mooier, gelukkiger, zelfverzekerder persoon geworden die weer vol goede moed de toekomst gaat verkennen.

Je hebt mij vooral met mijzelf geconfronteerd(niet altijd  makkelijk)daardoor nieuwe inzichten gegeven. Tools gegeven om met situaties om te gaan, verleden los te laten en mijzelf  vooral te focussen  op het heden.
Er zijn veel tranen gelaten, wat nodig was. Ik heb veel oude stukken  opgelost of een plek kunnen geven daardoor meer ruimte  en tijd voor mijzelf kunnen creëren.

Ik ervaar nu rust, open hoofd, meer lef en kan betere keuzes maken in het leven!
Nu klaar voor nieuwe uitdagingen, mogelijk ergens een leuke baan. We zullen t zien. Gezonde spanning!😉
Ik hoop dat andere mogelijke cliënten die je website bekijken geïnspireerd worden en door jou begeleid mogen worden op hun levenspad naar een fijner leven en mooiere toekomst net als ik heb mogen ervaren."

Anoniem

Review 22 februari 2023
"Marieke heeft een stukje ondersteuning geboden in een periode dat ik zwaar overbelast was. Dit speelde op diverse gebieden. In eerste instantie was er (te)veel om te vertellen. Marieke liet mij mijn verhaal in alle rust doen. Tegelijkertijd gaf ze ook aan me terug wat ze bemerkte, wat het bij haar deed, ontdekte ze dat ik erg gemakkelijk kon praten over mijn eigen situatie. Zelfs soms te gedetailleerd. Marieke grijpt op een respectvolle manier in wanneer ze dat gevoelsmatig nodig vindt. Hierdoor trapt ze even op de rem. Het is fijn dat Marieke op belangrijke momenten dus de regie pakt. Ze liet me dan bijvoorbeeld een oefening doen waardoor ik minder het hoofd maar meer in contact ging staan met mijn gevoel. Marieke werkt met veel oefeningen en metaforen. En ook meditatie/ mindfulness momenten. Dit bevordert meer innerlijke rust en het contact maken met mezelf. Ik vind Marieke sterk in het enerzijds verbinden met mij en anderzijds mij kritisch laat kijken naar mijn pijnpunten, overtuigingen, valkuilen, aangeleerde strategieën. Hierdoor ontstaat er meer reflectie en ook de kans om een andere aanpak te kiezen. Dit heeft me zeker geholpen in het proces om mij weer blijer, energieker en fitter te gaan worden."
Mariska


Review 8 december 2022
"Marieke ik ben blij met je hulp en aanbod, je praktijk straalt rust en openheid uit, een plek om tot jezelf te komen. De sessies en oefeningen bieden heldere opdrachten en handvatten voor mij. Ik voelde mij op mijn gemak en soms kwam het wel heel dichtbij mijn verdriet, gevoel. Dat was nou net de bedoeling."

Anoniem


Review 15 juli 2022

"Marieke, Wat bén ik blij met je! Je bent sociaal, vriendelijk, sterk en je bezit een enorme schat aan kennis en oefeningen. Met name de oefeningen maken het traject zo waardevol, want hoe mooi het ook is om ergens over te praten, het voelen van de emoties vermenigvuldigd de impact van de therapie met factor tien! Door jouw voorzichtige analyses is me heel veel duidelijk geworden en weet ik welke vervolg stappen ik zelf mag zetten. De mist in mijn hoofd is opgetrokken! De gesprekken zelf waren een feestje. Jij behandelt mensen met respect en straalt vertrouwen uit. Je weet waar je over praat en bekijkt dingen met een nuchtere en daardoor verfrissende blik. Aan toekomstige klanten wil ik meegeven: Ga! Doe het! Ga op avontuur met Marieke aan je zijde en krijg inzichten die je niet eerder hebt gehad! "

Michelle